“Sekretarica sam u jednoj velikoj firmi..."

Kiosk
“Sekretarica sam u jednoj velikoj firmi..."
.

“Sekretarica sam u jednoj velikoj firmi, gazda, šef, direktor, kako hoćete je jako bogat, a ja radim za mizernu platu od koje jedva preživljavam. On je za razliku od mnogih bogataša sličnih njemu porodičan čovjek, pošten i nikada ne “švrlja”.

girl-3

Zbog toga sam mu juče podvalila tabletu, znala sam raspored i da nema nikakvih sastanaka. Kada san nakon nekih pola sata ušla, raskopčanog dekoltea i kratke suknjice ispod koje nisam imala ništa znala sam da bez obzira na sve neće moći odoliti. Tako je i bilo, a ja sam sve snimila sa ranije pripremljenim i namještenim kamericama. Nakon toga mi se izvinuo rekavši da ne zna šta ga je snašlo, a ja sam mu tada pokazala snimku njegovog ponašanja i rekla da nema potrebe da se izvinjava meni, već treba da pripremi izgovore za svoju suprugu, djecu i unučiće. Nije mogao da vjeruje u šta se uvalio i tada mi je ponudio povišicu od 10% i da mu predam snimak.

5874fad4-b588-431d-87c1-04620a0a0a6c-sekretarica-690x480

Slatko sam se nasmijala i rekla mu da ću da razmislim. Uzela sam slobodne dane do ponedjeljka neka se malo “rušilja”, a u ponedjeljak će saznati moje zahtjeve. Mislim da će se prilično iznenaditi matori škrtac. Kako da kažem pristati ću na 10 %, ali 10% prošlogodišnjeg prihoda firme. Vidjeti ćemo šta mu je bitnije, porodica, čast i poštenje ili NOVAC…”

Izvor:Ispovesti.com

Ne propustite