ISPOVIJEST

"20 godina sam u idealnom braku, a onda sam pronašla ovo u muževom mobitelu..."

Objavljeno:24.01.2020 - 17:05
A A A Times Arial

Foto: Ilustracija

"20 godina sam u braku i do juče sam mislila da imam idealan brak, idealnog muža i da sam prava sretnica… Komšija je muža nešto hitno trebao tako da mu je laptop ostao upaljen. Nisam ljubomorna i nikada ga nisam provjeravala, ali u tom trenutku, nedugo nakon što je on izašao začuo se zvuk nove poruke i čisto iz radoznalosti da vidim ko mu se javlja prišla sam laptopu i otvorila poruke.

woman1

Bila je to naša zajednička prijateljica, žena preko koje smo se i upoznali, a kada sam vidjela da pita za mene počela sam da se dopisujem sa njom. Međutim nisam ni slutila na šta će sve da izađe.

Dok sam se kuckala sa njom počela sam da rolam stara dopisivanja i tada je zapravo uslijedio šok za mene.

woman

Uočila sam da se moj muž dopisuje sa prijateljicom naše kćerke i to dopisivanje je bilo puno bolesnih i bezobraznih izraza, a u jednoj od njenih poruka stojalo je da je oduševljena predhodnim danom, jer je kako kaže konačno osjetila šta znači biti žena. Ne znam šta da radim… toliko sam užna da bih najradije ovog trenutka da umrem…

ODVRATNO SE OSJEĆAM.."

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!