UPRAVO STIGLE TUŽNE VIJESTI IZ BOLNICE: Oglasila se Borina prijateljica i jedva ovo izgovorila, ŠOK!

Kiosk
UPRAVO STIGLE TUŽNE VIJESTI IZ BOLNICE: Oglasila se Borina prijateljica i jedva ovo izgovorila, ŠOK!
.

Nakon što je u decembru prošle godine imao operaciju tumora na debelom crijevu, a onda pre nešto više od nedelju dana završio u bolnici zbog tromba, pjevač narodne muzike Bora Drljača, kako saznajemo, nalazi se na intenzivnoj njezi, a njegovo stanje je kritično.

Naime, nakon operacije tromba koji se nalazio u blizini srca, Borini prijatelji otkrili su da je njegovo stanje stabilno, međutim sve se zakomplikovalo.

- Bora baš nema sreće. Sve ga je zadesilo u kratkom vremenskom periodu. Prvo je operisao tumor, pa tromb... Ne znam šta da kažem. Situacija nije uopšte naivna, a on je sada na intenzivnoj nezi. Svi se nadamo da će uspeti da se izvuče iz ovoga - rekao je naš izvor blizak pjevaču za Pink.rs.

2053871-screenshot-74-ff

Kako bismo provjerili ove navode, kontaktirali smo Borinu prijateljicu i saradnicu Svetlanu Tomić, koja je potvrdila naša saznanja.

Jeste, Bora je u bolnici. Trenutno je na intezivnoj nezi. Bas sam zabrinuta za njega. Nadam se da ce biti dobro i da će se stabilizovati. Ja i Andrija Bajic smo u kontaktu sa Borinim sinom i sa Borom. Bora je veliki borac i verujem da će izaći kao pobjednik. Bitno je da je uz njega njegova porodica, familija i svi ljudi koji ga vole. Verujem da ćemo Bora i ja uskoro snimiti još jednu našu zajedničku pjesmu, kao što je naš veliki hit ''Nagazna mina'' i da će se on uskoro vratiti na scenu - poručila je Borina prijateljica za Pink.rs.

Podsjetimo, Drljača se vrlo brzo poslije prve operacije vratio na estradu i tada je na snimanju novogodišnjeg programa govorio o svom problemu.

- Skener je pokazao da postoji nešto na debelom crijevu, onda sam otišao na dalja ispitivanja. Tada je utvrđeno da ima polip i još nešto sumnjivo, zbog čega je potrebna operacija. Sve je proteklo u najboljem redu i sada se dobro ojsećam - rekao je tada pevač, ni ne sluteći šta će ga zadesiti na samom početku 2020. godine.

(Informer.rs)

Ne propustite