ISPOVIJEST

"Usvojena sam kao beba i odrasla sam znajući za to.."

Objavljeno:22.01.2020 - 10:10
A A A Times Arial

Foto: Ilustracija

"Usvojena sam kao beba i odrasla sam znajući za to. Kada sam imala 4 godina, moji roditelji su dobili kćerku. Kako smo rasle, tako se primijećivala razlika u ponašanju roditelja prema nama. Vidjelo se da nju više vole, više brinu o njoj, dobija šta god poželi, dok sam ja postajala nebitna.

Kao da su se pokajali što su me usvojili jer sada imaju svoju biološku kćerku i ja im više ne trebam. Fakultet sam sama sebi finansirala, njima je ona bila prioritet.

Upisala je i ona fakultet, ali privatni, koji su roditelji platili.

k5lt36-l-610x610-jacket-brown-white-grey-hoodie-sweater-shariimarie-style-warm-grey-sweater-instagram-whereeee-nice-pretty-cool-girl-fashion

Kada sam kroz priču provukla kako sam ja morala da radim dok studiram da bih uopšte priuštila studiranje, a njoj plaćaju fakultet par hiljada eura godišnje, mama mi je rekla "znam, ali je ipak ona naša".

girl16girl16

Ništa me u životu nije zabolelo kao to. Mene očigledno ne smatraju svojom, već sam im bila samo utješna nagrada dok nisu dobili biološko dijete."

Izvor: Ispovesti.com

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!