"Poljubila sam sestrinog čovjeka na dan njihovog vjenčanja"

Kiosk
"Poljubila sam sestrinog čovjeka na dan njihovog vjenčanja"
.

"Poljubila sam sestrinog čovjeka na dan njihovog vjenčanja. Sramota me da ovo ikome kažem da ne misle da sam plito glavo umna. Nikad ne govorim previše o sebi da ne bi ljudi imali pogrešno shvatanje. Naime, radi se o sestrinoj svadbi. Bilo je puno zvanica, svadbeno veselje je bilo održano u jednom restoranu na auto putu Beograd – Niš.

hijab-bride-muslim-wedding-dress-thumb640

Ja imam malo viška kilograma, uzak struk, leijpo mladalačko lice zategnuto bez bora na licu. A moja sestra velika suprotnost od mene, zato sam došla na ideju da napišem ovu priču. Našla je takog mačo-frajera, dakle koliko joj se divim toliko i zavidim na njenu sreću.

Dakle, na njenoj svadbi uz malo alkohola bila sam pripita. Igrala sam i plesala sa gostima. U jednom trenutku primetila sam sestrinog budućeg čojveka kako me željno gleda sa svojim pogledom, gledala sam i ja njega on je stidljivo odmicao poglede.

wedding-dress-pictures-instagram

Kako sam bila pod većim količinom alkohola uputila sam se toaletu da se osvježim hladnom vodom. Malo sam popravljala šminku…. dodala ruž na usne… u jednom trenutku primetim sestrinog čoveka samo sam mu prišla da mu čestitam dalju budućnost sa mojom sestrom. U jednom trenutku naše usne su se dodirnule… samo smo se pogledali i vratili u salu na proslavu. Osjećam se loše, da li ovo trebam ikome da kažem?"
 

Ne propustite