IZBLAMIRALA SE KAO NIKO, POSTAVILI JOJ NAJLAKŠE PITANJE NA SVIJETU: Ostala bez 9000 eura, evo šta je odgovorila, PA OVO JE HIT!

Kiosk
IZBLAMIRALA SE KAO NIKO, POSTAVILI JOJ NAJLAKŠE PITANJE NA SVIJETU: Ostala bez 9000 eura, evo šta je odgovorila, PA OVO JE HIT!
.

Žena je pogrešnim odgovorom na laganom pitanju u kanadskom šouu "Family Feud" propustila da osvoji 10.000 dolara. Ipak, njen pogrešni odgovor postao je viralan i donio joj je besplatnu hranu u vrijednosti od 10.000 dolara.

"Jednostavno. Jedno pitanje. Samo jedan odgovor. Ko pogodi, igra za 10.000 dolara. To je to. Ko pogodi pobjeđuje", rekao je voditelj Geri Di takmičarima prošle sedmice.

"Koja je omiljena hrana Popaja?" glasilo je pitanje.

Takmičarka Iv Duboa uspjela je da se prijavi brže i rekla - piletina, a njen ples scenu je napravio još smešnijom. "O moj Božeeee", čuje se neko iz njene porodice u pozadini.

Svi drugi izgleda da su znali kako se radi o popularnom crtanom liku, mornaru Popaju, a ne o američkom lancu prodavnica pohovane piletine.

Logan Tomlin, njen protivnik, odmah je odgovorio tačno. "Spanać, Džeri", rekao je.

neka

Iako je Duboa propustila da osvoji 10.000 dolara, Firma "Popeyes", koja proizvodi piletinu, joj je ponudila besplatnu hranu u istoj vrednosti. Eto, i glupost se isplati, kad se pretvori u reklamu. 

Novi.ba/Srbijadanas.com

Ne propustite