"Pokušavala sam podvaliti trudnoću momku sa kojim sam se zabavljala..."

Kiosk
"Pokušavala sam podvaliti trudnoću momku sa kojim sam se zabavljala..."
.

"Pokušavala sam podvaliti trudnoću momku sa kojim sam se zabavljala i na taj način ga natjerati da me oženi. Bogat je i nisam željela da mi “pobjegne”.

Međutim, koliko god se trudila nisam mogla ostati trudna što me činilo jako nervoznom. Razmišljala sam i shvatila da je on možda sterilan. Zbog toga sam spavala sa par drugih muškaraca i na moju sreću posrećilo mi se. Ostala sam trudna i niko sretniji od mene nije bio.

trudna

Međutim, kada sam momku saopštila da sam ostala trudna, on mi je rekao da čim prije pronađem oca mog djeteta jer on to sigurno nije. Gledala sam ga zbunjeno, a on mi je objasnio da je kao djete imao operaciju TAMO DOLE i da mu je tada rečeno da nikada neće moći biti otac.

Kako sam se tada jadno osjećala nemate pojma. Istog trenutka me je ostavio, ali ono što me boli već dugi niz godina, na rastanku mi je rekao da je mislio da sam ja ta žena njegovog života i da me je imao namjeru oženiti… provesti život sa mnom.

woman

Kada vidim kako njegova žena sada živi dođe mi da skočijem sa mosta. Kakvu sam grešku našravila nikada sebi neću oprostiti.

Ne propustite