ANA KORAĆ NA GODIŠNJICU VEZE OD DAVIDA DOBILA PISMO, "ANA OVO TI MORAM REĆI": Počela je plakati, MATORA ODMAH DOTRČALA, evo šta je napisao!

Show
ANA KORAĆ NA GODIŠNJICU VEZE OD DAVIDA DOBILA PISMO, "ANA OVO TI MORAM REĆI": Počela je plakati, MATORA ODMAH DOTRČALA, evo šta je napisao!
.

Ana Korać i David Dragojević prije tačno godinu dana započeli su svoju, isprva veoma turbulentnu, romansu u "Zadruzi 2". Naime, David je tada još uvijek zvanično bio sa Aleksandrom Subotić, ali simpatije su se rodile i oni nisu uspeli da im odole. Kako Koraćeva sada ponovo boravi na rijaliti imanju, dečko je jutros spakovao puna kola poklona i dostavio joj ih na rijaliti adresu. 

Ona se tom prilikom rasplakala pred Drvetom mudrosti od sreće. 

Baloni sa njihovim zajedničkim fotografijama, posteljina, jastučnica na kojoj su ispisana njihova imena, peškir, šolja za kafu s njihovim likom, ručno pisana emotivna poruka... ali i ogrlica sa dijamantom Anu je oborilo sa nogu. 

ana3

"Hvala ti, ljubavi. Volim te najviše na svijetu, nedostaješ mi", plakala je Ana. 

"Vidiš, Drvence, kako imam divnog vjerenika", prokomentarisala je ona. 

ana2

"Prije tačno godinu dana sam poljubio najsavršenije biće na planeti. Sve što sam uradio opet bih isto, jer ljubav koju osetim prema tebi je neštp što se teško rečima može opisati. Volim te najviše na svetu. Ponosan sam na tebe i sve što radiš. Neprestano te gledam, ležem sa tobom, budim se pre tebe. Nedostaje mi da se budiš pored mene, da budeš moja stolica..." pročitala je ona pa dodala kako se to oni "nešto zezaju": "Da te gledam na jedno oko, da te poljupcima budim. Nemoj da brineš, ti si moj jedini svijet i jedva čekam da opet budemo zajedno. Da mogu da te zagrlim i osjetim. Glavu gore, jer kada si tužna, tužan sam i ja. Ovih 365 ruža su za svaki savršen dan ove naše bajke koju živimo i koju ćemo živeti. Cijeli si moj svijet i ponosan sam na našu ljubav... Obožavam te najviše na svijetu. Nadam se da će ti se svidjeti lančić dijamantić", pročitala je ona pred svojim rijaliti cimerima. 

ana1

"Ljubavi, ti si u ozbiljnoj lovi napolju", prokomentarisala je Ana, pa nasmejala sve koji su se okupili da vide poklon. 

Matora se posebno obradovala zbog ovog lijepog gesta. 

"Svaka ti čast!" uzviknula je ona pa dodala pognute glave kako je i sama tražila posteljinu, ali "njena žena je ljuta na nju."

(Kurir.rs)

Ne propustite