"Na večeru kod nas došli mužev kolega s posla i njegova žena.."

Kiosk
"Na večeru kod nas došli mužev kolega s posla i njegova žena.."
.

"Moj muž je pozvao na večeru svog kolegu, njegovu suprugu i njihovu djecu. Kada su došli supruga tog kolege je odma na hodniku počela da hvali kako dobro mirišem, odma me pitala koji parfem koristim.

Ušla sam u kupatilo i uzela bočicu parfema te joj pokazala i malo je napskala. Večera kao i svaka druga večera sa nepoznatim ljudima, ništa posebno i jedva sam čekala da odu kući, ali kada su otišli, tačnije kada sam krenula na spavanje, uslijedio je za mene neviđen šok.

Dok sam prala zube primijetila sam da mi nema mog parfema, sat vremena sam ga tražila, pomišljala sam da ga nisam vratila na mjesto, a onda sam shvatila GDJE JE i KOD KOGA. Bilo je 1 sat posle pola noći i toliko sam bila bijesna da sam je istog trenutka nazvala.

woman

Čim se javila pitala sam je kako je nije stid da krade, a ona mi je tada samo prekinula vezu. Kasnije sam je još par puta zvala, ali nije sa javljala, da bi na kraju isključila telefon.

Bilo je to prije 3,4 mjeseca i ne mogu ni sada da shvaim zašto je to uradila… Poluprazna bočica parfema od nekih 100 eura… stvarno ne mogu da shvatim. Najgore od svega kasnije kada me vidi u gradu ponaša se kao da se ništa nije desilo, sva hladna…ccc"

parfem1

Ne propustite