VIC: Šta je to ginekolog

Objavljeno:13.01.2020 - 15:31
A A A Times Arial

Foto: Printscreen

Pita kćerka mamu:

- A šta radi ginekolog?
Mama zbunjeno odgovara:

vic

Pita kćerka mamu:

- A šta radi ginekolog?
Mama zbunjeno odgovara:

-To je čovjek koji traži probleme tamo gdje svi drugi traže zadovoljstvo.

BONUS: ISPOVIJEST

"Živjele smo jako teško sa majkom. Najveća trauma iz škole mi je kada su se skupljali dobrovoljni prilozi za bolesnu djecu, simbolično po 100-200 dinara, a ja nisam imala ni toliko.

Ako bih slučajno imala morala sam da dam i da toga dana budem gladna, jer su se djeca iz razredna izrugivali svakome ko ne donira novac proglašavajući ga cicijom. Kasnije sam lagala da smo novac uplaćivali preko računa direktno oboljelom da ne bih morala da objašnjavam.

girl

Bogata djeca su ponosno stavljala na sto po nekoliko hiljada i hvalila se humanošću svojih roditelja. Ja sam se osjećala kao loš čovjek. Epilog priče je da sam postala ljekar. U zemlji gdje se ljekari plaćaju skromno ja sam svoj život "donirala" pomaganju bolesnima.

medicinska-sestra

I dalje mi je teško kad vidim djecu koja nemaju za užinu, lek, a daju novac za svakave izdatke, dok bogataši mirno spavaju bez trunke sažaljenja."

Izvor: Ispovesti.com

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!