"Imam 39 godina a u braku sam već 12 godina..."

Kiosk
"Imam 39 godina a u braku sam već 12 godina..."
.

"Imam 39 godina a u braku sam već 12 godina i sve te godine, sve do sada nisam mogla da ostanem trudna nikako. I suprugu i meni najveća želja su djeca, toliko smo propatili, namučili se, izdvajali mnogo novca za vantelesne oplodnje ali svaka do ove poslednje je bila bezuspješna.

girl10

Borili smo se svim silama, odlazili u inostranstvo, kod raznih ljekara, pila sam razne terapije i konačno, u avgustu prošle godine ostanem u drugom stanju. Svi iz našeg okruženja, prijatelji, rodbina, kumovi znali su kroz šta smo sve prošli da bi se ostvarili kao roditelji i koliko smo to silno željeli.

girl1

Ono što me je užasno razočaralo je što su reakcije od strane svih njih kada sam im saopštila da sam trudna bile "znaš li ti koliko je trudnoća u vašim godinama rizična pogotovo prvo dijete; ako niste mogli do sad niste trebali ni sada, to dijete kad bude imalo 10 godina vi ćete biti baba i deda" i još mnogo ovakvih replika i komentara. Malte ne niko nam nije pružio podršku, čestitao, nije se iznenadio, nikome nije drago..

Izvor:Ispovesti.com

Ne propustite