KAD SU ČULI ŠTA MLADENCI TRAŽE OD FOTOGRAFA NA SVADBI, SVI SU ZANIJEMILI: Njihov brak nikad neće uspjeti, A EVO I ZAŠTO!

Kiosk
KAD SU ČULI ŠTA MLADENCI TRAŽE OD FOTOGRAFA NA SVADBI, SVI SU ZANIJEMILI: Njihov brak nikad neće uspjeti, A EVO I ZAŠTO!
.

Ova imejl poruka podjeljena je na Reditu, i skupila je više od hiljadu komentara korisnika ove društvene mreže, koji su bili zbunjeni logikom budućih mladenaca.

- Svi koji planiraju da odu na vjenčanje i daju poklon, trebalo bi da dobiju poklon natrag ili da dobiju refundaciju u slučaju razvoda. Ima li i ta klauzula? - glasio je jedan od komentara.

weddings

- Ako ne dobijem posao u oblasti za koju sam se školovao, mogu li da mi refundiraju školarinu? - bilo je još jedno od pitanja.

- Ne mogu da pronađem restoran koji mi garantuje refundaciju u slučaju da se napijem i povraćam - napisao je treći korisnik.

Mnogi su istakli i da je činjenica da se mladi par priprema za razvod i prije venčanja veoma loš znak.

- Ako mislite o razvodu prije nego što ste se i vjenčali, onda osoba sa kojom ulazite u brak nije ona prava.

wedding-tonyhart2

- Brak između ovo dvoje nema šanse da preživi - glasio je najdirektniji komentar, a jedan fotograf podijelio je sa korisnicima još jedan bizaran mejl, najsmješniji koji je on dobio tokom svoje dugogodišnje prakse:

- Zdravo! Upravo sam počela da se zabavljam sa dečkom i nadam se da će me zaprositi u roku od godinu dana i da ću se udati za njega u roku od dvije godine. Kako da vas rezervišem kad nisam sigurna kada će tačno biti vjenčanje?

Novi.ba/Srbijadanas.com

Ne propustite