"Sa mužem sam u braku već 4 godine..."

Kiosk
"Sa mužem sam u braku već 4 godine..."
.

"Sa mužem sam u braku već 4 godine. Imamo stabilan brak i sve ide kako treba, osim jedna stvari. Sve do rođenja djeteta smo imali zaista strastven brak.

Svako drugo veče akcija, stvarno nisam se mogla požalit. Međutim kako sam rodila dijete, dosta sam se ugojila. Pokušavala sam sa raznim dijetama ali međutim nipta nije uspijevalo. Onda je on počeo da vježba. Uzeo je sebi sprave i tegove, i stavio ih je dole u garažu. Svaki dan je trenirao. Iste sam sekunde pomislila da ima drugu. Jedne noći dok je on spavao ušla sam mu na profil i tamo pronašla zanimljivu prepisku. Bila sam u krivu, nije imao drugu, niti ju je tražio. U razgovoru sa jednim od svojij najboljih prijatelja, priznao mu je da mu pomalo smeta moja debljina i da mu od svega najteže pada to što me više ne može uzeti u naručje i odnijeti u spavaću sobu.

woman

To mu je kaže vrhunac nježnosti, pa je iz tog razloga poćeo da vježba, jer ne želi da se odrekne tog njemu važnog rituala. Moj suprug, da. Da li treba da vam kažem da već dva mjeseca jedem kao vrabac i da svaki dan trčim kao lud. Ljubav je to.

sad-beautiful-woman-looking-camera-feeling-lonely-and-heart-broken-4k-4eg-e4ucg-f0003

Ne bih mogla zamisliti svoj život bez njega, pogotovo ne poslije ovoga. Uradila bih sve na svijetu samo da bude moj, pa iako bi to značilo da moram smršati nekoliko kilograma. Trudim se i trudiću se svaki da, sve dok me ne bude sa lakoćom mogao odnijetu u spavaću sobu."

Izvor: magazindan.info

Ne propustite