Vratite sjaj starom namještaju

Enterijer
Vratite sjaj starom namještaju
Dosadio vam je vaš stari, jednobojni namještaj? Prije nego što se odlučite potrošiti novac na novi, probajte se malo poigrati i tako dobiti upravo ono što želite, a i uštedjeti novac. Uz malo mašte i spretnosti dajte vašem domu nov i svjež izgled. Mi vam donosimo nekoliko prijedloga.

Dosadio vam je vaš stari, jednobojni namještaj? Prije nego što se odlučite potrošiti novac na novi, probajte se malo poigrati i tako dobiti upravo ono što želite, a i uštedjeti novac. Uz malo mašte i spretnosti dajte vašem domu nov i svjež izgled. Mi vam donosimo nekoliko prijedloga.

Antikvitet

Kupite boju koja se slaže sa ostatkom namještaja ili, ukoliko vam je stan prilično jednobojan, neku pastelnu boju u kombinaciji sa bijelom. Premažite komad namještaja koji želite osvježiti i zatim drugi sloj boje pređite grubljom spužvom da bi dobili taj starinski štih.

vintage

Uvijek trendi pruge

Prvo izaberite neku neutralnu boju kao podlogu. Ofarbajte cijeli komad namještaja u tu boju. Zatim budite maštoviti i smjeli. Izaberite jarke tonove. Potrudite se da pruge ne budu iste debljine. Uz malo inspiracije dobit ćete pravo remek djelo.

diy-color-blocking
 

Romantično

Ako vam je dom u nježnim bojama, onda će se komad namještaja u romantičnom stilu savršeno uklapati. Neku stolić za kavu ili komodicu prefarbajte u jednu svijetliju boju (bijela, bež, ružičasta) i onda budite dekorativni. Zalijepite neke slike, naljepnice ili cvijeće. Ako imate talenta za slikanje možete i sami nacrtati neki cvijetni dekor.

slika1

Ne propustite