"Biti ću direktan, MRZIM ŽENSKU DJECU i cijeli svoj život molim boga da mi podari barem jednog sina. "

Kiosk
"Biti ću direktan, MRZIM ŽENSKU DJECU i cijeli svoj život molim boga da mi podari barem jednog sina. "
,,

"Biti ću direktan, MRZIM ŽENSKU DJECU i cijeli svoj život molim boga da mi podari barem jednog sina.

Prošle godine sam se oženio i moja supruga je trenutno u petom mjesecu  trudnoće. Juče je bila na tom nekom pregledu i saznao sam groznu vijest, nosi ne jednu već dvije djevojčice, blizankinje… KATASTROFA!

img-0976

Ne želim ih i cijeli dan sam guglao je li moguće u petom mjesecu trudnoće riješiti se beba  i na par mjesta sam pronašao da je moguće, rizično ali moguće. Danas sam odma zvao jednu privatnu kliniku u Zagrebu i rekli su mi da bi bilo dobro što prije da dovedem suprugu zbog njenog zdravlja.

Odma nakon tog razgovora sam suprugi sve ispričao i rekao joj da sam joj dogovorio termin  i već pola novca uplatio, a ona mi je tada odvalila takav šamar i rekla da ako ne želim biti otac djevojčicama koje nosi u stomaku, neću biti ni njen muž. Mislila me sa tim ucijeniti…

michelle1

Glupost… Spakovao sam joj stvari i odvezao njenim roditeljima. Rekao sam joj da do ponedjeljka ima vremena da razmisli šta želi, ako želi djevojčice sretno joj sa njima bilo… ali bez mene! Nadam se da će se predomisliti, jer je stvarno volim i znam da i ona voli mene"
sadw

Ne propustite