VIC

VIC: Jadaju se Suljo, Mujo i Haso

Objavljeno:27.12.2019 - 15:38
A A A Times Arial

Foto: Novi.ba

Jadaju se Suljo, Mujo i Haso.

Kaže prvi: –Eh, tugo moja! Mene žena vara sa vlasnikom parfimerije! Svaki dan joj na polici stoji novi parfem!

Kaže Mujo: – A mene, jadan ja, moju Fata spava sa cvjećarom! Svaki dan joj u vazi stoji novi najskuplji buket cvijeća!

vic1

Poče Haso da ih teši: – Eh, nemojte da ste pesimisti! Eto, na primjer, kod mene kući kad se vratim sa posla, uvijek na ofingeru visi uniforma mašinovođe, i u krevetu sa ženom leži nepoznat čovjek, ali to sad ne znači da me žena vara sa vozom!

BONUS ISPOVIJEST:

"Muž i ja živimo zajedno 14 godina. U braku smo 11 godina. Imamo dvoje djece. Ja ne radim, iako imam fakultet, jer nemam štelu ni vezu. Bavim se kućom i djecom, rijetko izlazim i nemam puno drugarica.

videoblocks-the-depressed-almost-crying-obese-woman-is-hardly-gaining-weight-on-the-pec-deck-training-machine-in-green-gym-hcvxlsuotg-thumbnail-full01

Muž ima platu oko 1200 eura. I on raspolaže s njom. Ja ne znam ni PIN ukucati. Kad zatražim, dobijem koliko mi treba. Nedavno otkrijem da je u minusu 5000 eura, a nemamo kredit, nismo nigdje nikad putovali, osim do mora, rijetko izlazimo, osim za posebne prilike, on ne pije, ne puši, ali voli kladionicu.

cs-6-signs-your-uncontrolled-crying-is-pseudobulbar-affect-not-depression-722x406

Progutam to uzmem stvar u svoje ruke i prije mjesec dana počnem da raspolažem sa njegovom platom i karticom u nadi da ćemo vratiti taj minus. Sinoć otkrijem da ima novu karticu na kojoj je u minusu 500 eura. OPROSTITI prećutati, otići?!"