"Dan kada sam se udavala ću pamtiti po mnogo lošem doživljaju"

Kiosk
"Dan kada sam se udavala ću pamtiti po mnogo lošem doživljaju"
.

"Dan kada sam se udavala ću pamtiti po mnogo lošem doživljaju. Trebao je to biti najljepši dan, ali… Svadba je bila velika, preko 300 zvanica i nekako od pola veselja primjetila sam da moj, od te noći, muž nije previše zainteresovan za mene.

Ubrzo sam shvatila i zbog čega. Uhvatila sam ga kako se gleda sa jednom starijom gospođom koja je sjedila sa svojim mužem nedaleko od našeg stola. Osjećala sam se sve groznije, otišla sam u sobu da se presvučem, jer ogromna vjenčanica nije bila baš udobna, a kada sam se vratila, mog muža nije bilo. Pogledala sam u pravcu stola gdje je sjedila gospođa, NI NJE NIJE BIlO!

wedding-dress-pictures-instagram
 
Od muke mi se povraćalo, počela sam da ga tražim međutim kao u zemlju da je propao. Izašla sam vani i tada izgubila svaku nadu. Vratila sam se i ugledala ga kako ispija piće za našim stolom, pogledala sam tada prema stolu gdje je sjedila gospođa i ona je bila, VESELILA SE KAO DA JOJ JE ZADNJE VEČE.

Nemam nikakav dokaz, ali ubijeđena sam da su se moj muž i ta gospođa sastali na brzinu i to me totalno izluđuje. Tek smo 4 mjeseca u braku i sve više razmišljam da se razvedem od njega, jednostano ne mogu da živim sa tim mislima"

Ne propustite