VIC: Pritjeralo muža

Objavljeno:21.12.2019 - 16:01
A A A Times Arial

Pritjeralo muža .. utrčava u kuću , skida kaiš , spušta pantalone i trči prema toaletu …hvata se za kvaku … zaključano !!!

– Ženo .. jesi ti unutra ???

– Jesam

– Požuri … priteralo me !!!

– Ako mi kupiš čizme …

– Ma kupiću ti , samo otvaraj !!!
– I novu jaknu za zimu .
– Važi , važi … aj požuri !!!
– I vožnju da mi uplatiš !
– Aaaaah … trrrt … Đoku vožnju … sad je kasno !!! Vozićeš se u gradskom prevozu u
staroj jakni i starim čizmama sunce ti je*em !!!

BONUS: ISPOVIJEST

 

"Zajedno smo od srednje škole, već 17 godina naša ljubav cvijeta, ali smo jako nesretni. U braku smo skoro 10 godina i ja naprosto ne mogu da ostanem trudna. Sve smo pokušavala, sve, ali ništa… godine borbe, plakanja, neuspjeha. Sol na ranu su dosipali komšije, prijatelji, rodbina osuđivanjem tipa šta čekate, ima li šta novo… i tako to.

woman1

GROZNO, a iza nas jedna neuspjela vantjelesna oplodnja koja nas i psihički i finansijski totalno uništila. 2 godine nakon toga krenemo opet da skupljamo papire i novac, jednostavno ne želimo da odustanemo. Danas smo upravo bili na komisiji za vantjelesnu oplodnju koja nas je odbila jer nakon odrađenih pregleda ustanovljeno je da sam TRUDNA i to već dvije sedmice.

trudna

Prvo nisam mogla da vjerujem… KAKO… toliki šok nikada u životu nisam doživjela, a onda kada sam postala svjesna da je to to, da ću uz božiju pomoć za 9 mjeseci postati mama, naglo sam obuzdala osjeđanja kako ne daj bože ne bi od pretjeranog šoka ugrozila trudnoću. Čudo se desilo, kako ne znam ni sama, samo se nadam da će sve proći u najboljem redu…"

Izvor:Ispovesti.com