“Supruga me napustila, ostavila i mene i naše troje djece..."

Kiosk
“Supruga me napustila, ostavila i mene i naše troje djece..."
.

“Supruga me napustila, ostavila i mene i naše troje djece prije dvije godine. Bili smo u braku skoro 10 godina i bez ikakve najave samo je nestala. Otišla je u Njemačku kako sam saznao od nekih njenih prijateljica par dana kasnije. To je bilo pije više od 3 godine. Nakon toga je dva puta došlazila kako bi završila papire za razvod.

man

Nisam joj pravio probleme, želio sam biti gospodin do kraja i iskreno sada se malo kajem zbog toga. Ubrzo nakon razvoda udala se za nekon “našeg” nijemca i prema onome što objavljuje na društvenoj mreži baš uživa u životu. Putuje, provodi se… Iskreno to me lično ne zanima, ali, nikada nije ni nazvala da pita za našu djecu koja zajedno sa mnom prilično teško žive, nismo gladni ni žedni, ali sve ostalo je na vrlo niskim granama. Ne želim da neko pomisli kako sam ja kriv za sve, kako sam neki problem, NERADNIK…

man

Radim itekako, ali plata koju zaradim za mene, moju djecu i moje roditelje o kojim se ja skrbim je više nego nedovoljna. Stvrno ne mogu zamisliti sebe na nekim egzotičnim putovanjima, sebe kako uživam u skupim stvarima, a da pri tome znam da moja djeca pate… Živio sam sa njom 10 godina, poznavali smo se mnogo duže, ali da je ovako sebična to nikada nisam mogao ni da zamislim… TUŽNO”

Ne propustite