ISPOVIJEST

"Moja žena je psihopata"

Objavljeno:13.12.2019 - 12:35
A A A Times Arial

"Moja žena je psihopata… Nakon što smo se vjenčali odma mi je bilo čudno što se svaki dan po 2-3 puta čuje sa svojim tatom. Mislio sam da će vremenom to doći na svoje, ali kako je vrijeme odmicalo sve češće su se zivkali… vjerujte dnevno su razgovarali i po sat vremena preko telefona.

sad-mansad-man

Neki dan više nisam mogao da trpimi rekao sam joj da to nije normalno što rade, da je bolesno. Ništa mi nije ogovorila samo je otišla plačući u spavaću sobu.

Volim je i bilo mi je nakako žao što sam je rastužio, krenuo sam u sobu da joj se izvinem, a kada sam ušao zatekao sam je kako se pakuje.

sad-man

Nije mi na prvu bilo jasno, a ona mi je tada rekla da se seli kod svog tate jer sam je toliko uvrijedio što sam joj rekoa da je odnos njenog tate i nje i svakodnevno razgovaranje BOLESNO. Mislio sam da se zeza, izvinuo sam joj se, ali džaba… spakovala se i otišla kod svog tate.

Danima je zovem ne javlja se, neodgovara naporuke… išao sam i pred zgradu, ali nisam je uspio dočekati… ne znam šta da radim, ne mogu da vjerujem da me ostavila zbog jedne riječi koju sam joj izgovorio… ŽENE…"
 

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!