ISPOVIJEST

"Porodila sam se prije 4 mjeseca prirodnim putem"

Objavljeno:12.12.2019 - 20:58
A A A Times Arial

Porodila sam se prije 4 mjeseca prirodnim putem i nakon samo par dana počela sama da brinem o našoj kćerkici. Morala sam jer moja mama živi daleko, obzirom da sam udata u AUSTRALIJU i nemoguće je da mi dođe. Sa druge strane svekrva nije bila zainteresovana da se brine o meni i bebi, A NI MUŽ MI NIJE NEKA PODRŠKA .

sadw

U početku, prvi mjesec mi i nije bio veliki problem, beba je još bila mirna i stalno je spavala, ali svakim danom mi je sve teže i teže… Noćima ne spavam, a preko dana moram normalno da funkcionišem… OSJEĆAM DA ĆU POLUDJETI! Muž radi i često kako bi se odmorio i naspavao ode prenoćiti kod svojih roditelja i to me dodatno boli… nekada pomislim da sam pogriješila što sam se ikako udavala za njega, ali mislila sam Australija, živjeti ću dobro i druge gluposti . Sinoć je moj muž takođe prenoćio kod svojih roditelja, a djevojčica je plakala kao nikada u ova 4 mjeseca, jednostavno nisam više mogla da izdržim da je nosam po stanu, ni psihički ni fizički, pozvala sam ga na mobitel, a on mi je tada  samo prekinuo vezu, a onda i ugasio mobitel.

pregnant

Ne znam šta da radim, više ne mogu ni psihički ni fizički.
 

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!