DJEVOJKA PUSTILA DA JOJ DEČKO OŠIŠA ŠIŠKE: Kada je vidjela rezultat POZLILO JOJ, ovo je za PLAKANJE! (FOTO)

Kiosk
DJEVOJKA PUSTILA DA JOJ DEČKO OŠIŠA ŠIŠKE: Kada je vidjela rezultat POZLILO JOJ, ovo je za PLAKANJE! (FOTO)
.

Ejmilej Viver riješila je da svoju frizuru prepusti njenoj drugoj polovini, dečku Fransisu Plaku, kome je dala da je ošiša.

21-godišnjakinja iz Halifaksa u Jorkširu dala je svom 20-godišnjem dečku upustva šta da radi, ali stvari nisu tekle po planu. Ona je rekla:

- Upravo sam se preselila u to područje pa nisam znala gde bih trebala srediti kosu koja mi je postajala duga, pa sam znala da nešto moram da učinim. Samo sam željela šiške, pa sam odlučila to prepustiti dečku dok ne nađem nekog dobrog frizera. Ovo je prvi put da sam mu dala da to uradi, činio se pun samopouzdanja i kao da zna šta radi, pa sam mu vjerovala.

Uzeo je električni brijač i počeo da je šiša. Rekla mu je tačno šta da uradio i pustila ga.

- Nakon što je završio pogledao me i rekao da mu je žao. Otrčala sam u kupatilo, pogledala se u ogledalo i shvatila da me upropastio.

neki-par1

Foto:Facebook

Na Frensisovu sreću, Ejmilej je duhovita, pa je pronašla i smiješnu stranu ovoga i rekla kako je naučila lekciju.

neki-par2

Foto:Facebook

- Prvo sam poludjela, a onda sam počela da se smijem. Dečko se osjećao zaista krivim, a meni je žao što sam mu dozvolila da to uradi, ali na kraju dana kosa će narasti. Ne bih preporučila drugim djevojkama da se prepuste u ruke dečka osim ako nije profesionalni frizer. Dobro sam se nasmijala i teško je ne vidjeti smiješnu stranu ovoga.

Ne propustite