ISPOVIJEST

"Kažu da sam papučar jer obožavam moju suprugu"

Objavljeno:11.12.2019 - 19:24
A A A Times Arial

"Kažu da sam papučar jer obožavam moju suprugu… Toliko je volim da i nakon skoro 10 godina braka, ne mogu da zaspim ako žena nije sa mnom u krevetu. 

Prosto sam navikao da je tu pored mene, da je držim za ruku, da slušam kako diše, a kad nije tu ja jednostavno ne mogu da spavam i samo o njoj razmišljam. SINOĆ SAM SE PROBUDIO OKO 4 SATA UJUTRO, VRUĆINA MI NIJE DALA MIRA I SHVATIO SAM DA MOJA SUPRUGA NIJE PORED MENE… 

sad-man

Ustao sam da vidim gdje je i šta radi u to doba i čim sam izašao iz spavaće sobe, začuo sam neki zvuk iz kupatila, pomislio sam da joj nije dobro, da povraća… 

Prišao sam kupailu koje je bilo zaključano, a kada sam pogledao kroz ključaonicu vidio sam moju suprugu kako kuca nekome poruku u gluho doba noći, a onda mu i šalje svoju sliku.

sad-man-1

Možda bi nekome muškarcu ovo što sam ja doživio i smetalo, možda bi neko bio ljubomoran, smatrao se prevarenim, ali meni ne smeta. Polako sam se vratio u spavaću gdje sam je skoro sat vremena čakao prije nego se vratila. Kada je legla uhvatio sam je za ruku i bezbrižno zaspao!"

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!