"Moja najbolja prijateljica me totalno uništila"

Kiosk
"Moja najbolja prijateljica me totalno uništila"
.

"Moja najbolja prijateljica me totalno uništila… Prošli vikend se udavala i prije svadbe mi je rekla da ne bi bilo lijepo da ja kao njena najbolja prijateljica i KUMA ne dadnem barem 100 eura na kafu mladoj, tj njoj. Udaje se za bogataša i kao da je ne osramotim. Iskreno toliko sam i planirala, mada nisam znala od kuda da stvorim tih 100 eura.

sadw

Zahtijevala je prvo za djevojačko veče posebne i SKUPE haljine, pa za svadbu opet isto… sve mnogo skupo DA SE NE OSRAMOTI. Problem je što dobro zna u kakvoj sam situaciji, mama i tata ne rade, živimo od socijale, bukvalno, ali sve sam nekako izgurala, nešto sam se i zadužila, samo da joj udovoljim, smatrala sam je sestrom, a onda je na svadbi kada su se davale pare na mikrofon… na ozvučenje rekla “SAMO 100 eura od moje najbolje prijateljice i moje drage kume” 

5b6d92e1-2efc-4669-8692-3d090a0a0a67-heres-how-much-you-should-expect-to-pay-this-wedding-season-previeworg

Cijela sala se nasmijala u glas, a čula sami i par ružnih komentara kako sam ja loša drugarica i da sam morala kao najbolja i kao kuma da dadnem barem 500 eura. Svadba je bila prošlu subotu, moja drugarica je na bračno otišla u utorak, a nije mi se javila…"
 

Ne propustite