'Kad sam bio prvi srednje imao sam aferu sa svojom profesoricom bosanskog'

Kiosk
'Kad sam bio prvi srednje imao sam aferu sa svojom profesoricom bosanskog'
.

"Kad sam bio u prvi srednje imao sam aferu sa svojom profesoricom bosanskog. Desilo se to tri puta kod nje u stanu, mozda bi i vise da se nisam pohvalio pred prijateljem. On to naravno nije vjerovao nego je od toga napravio javnu sprdačku sa mnom. Sva sreca u to vrijeme nije bilo facebooka. Kako se priča prosula i po skoli, javno sam ponižen jer su svi rekli da izmisljam, priča dosla i do profesorice, pa direktora itd.

Na kraju sam pred svima rekao da sam izmislio sve, napustao tu srednju i prebacio se u drugu.

man

Od tada nikad nisam više razgovarao sa njom. Iduce godine odselila se je iz mog grada i ja nisam vise ni vidio. 16 godina kasnije, to jest ove godine, sreo sam je na moru. Iznenadjujuce prva mi je prisla i pozdravila me je. Ja je upoznao sa svojom suprugom i kcerkicom. Ono razmjenili koju i svak na svoju stranu.

Ali kad smo se rastajali, dok se moja supruga malo udaljila, kratko je rekla: Hvala ti na svemu, sto mi nisi unistio sve i svima slagao, milion puta sam poželjela da ti se nekako zahvalim ali se tamo nisam smjela vraćati. Nisam nista rekao, samo sam je gledao a onda se okrenuo i uzdignute glave otisao do supruge koja me je čekala pred prodavnicom, i osjećao sam se najvecim čovjekom na svijetu. Tek kad smo se vratili ja sam svojoj ženi rekao ko je ta profesorica, zanimljivo žena mi je sve vjerovala hahaha"

Izvor: Ispovesti.com

 

Ne propustite