VIC: Kaže Mujo Fati nakon svadbe:

Kiosk
VIC: Kaže Mujo Fati nakon svadbe:
.

Kaže Mujo Fati nakon svadbe.

Usporedio sam troškove naše svadbe i vrijednost tvog miraza!

I? - upitno će Fata.

izljubaviintro

PAZITE GDJE I KAKO SNIMATE SELFIJE: Oni nisu pazili i sada im se cijeli svijet SMIJE zbog toga

izljubavi

Kanye  iznio Kim Kardašijan iz opake zvijeri od 200.000 eura, a onda je uradio nešto što će vas zgroziti 

Kim Kardašijan i Kanje Vest privukli su ogromnu pažnju u Majamiju kada su poslije svadbe svratili na sladoled.

 

wgsg

sei-25696002-1ae1

kim-kardashian-1

 

U subotu, nakon vjenčanja u Majamiju kojem su prisustvovali kao gosti, Kim Kardašijan i Kanje Vest skoknuli su na sladoled prije nego što su se vratili u hotel u kojem su odsjeli, a prolaznici su imali šta da vide.

365cf9f55ce1417dae94ffacde94ef1d

nintchdbpict0004274919741-1

rs-600x600-180819145010-600-kim-kardashian-kanye-west-2-ct-081918

kim-kardashian

 

U garderobi u kojoj su bili na svadbenoj ceremoniji, njih dvoje parkirali su svoj bijesni “Mercedes G550 4×4 SUV” (koji košta oko 250.000 dolara), a zatim je Kanje pokazao da je pravi džentlmen – iznio je svoju suprugu iz automobila koji nema kome nije privukao pažnju.

ccelebritiesfotokanye-west-buys-kim-kardashian-lime-green-mercedes-g-wagen-pp

Kim je bila u uskoj neonskoj haljini sa ogromnim šlicem s prednje strane i savršeno se uklapala sa “Mercedesom”. Kanje je, za razliku od nje, bio u “Louis Vuitton” odijelu sive boje, a na nogama je imao papuče iz svoje modne linije. Doduše, izgledalo je kao da su mu bar tri broja manje, a da stvar bude još čudnija, nosio ih je sa čarapama!

kimye-truck

kim-kardashian

 

U jednom momentu uhvatio je Kim za njenu pozamašnu zadnjicu, na čemu su mu prolaznici u tom momentu vjerovatno pozavidjeli…

4

1

SVIMA JE ZAČEPILA USTA : Kim otišla na selo, ali provokativnog dekoltea se nije odrekla

 

Zvijezda reality showa 'Keeping Up with the Kardashians' i vlasnica kozmetičke linije KKW Beauty, Kim Kardashian, zamijenila je sunčani LA u kojem živi sa suprugom Kanyjeom Westom i svoje troje djece, seoskim ravnicama, ali samo na kratko, jer riječ je o snimanju editorijala u kojem je slavna starleta predstavila novu couture kolekciju britanske dizajnerice Vivienne Westwood.

1

2

3

4

5

6

7

 

Iako stajling koji je Kim nosila na snimanju odgovara odjeći kakve su u prošlosti nosile žene na selu, nekako sumnjamo da su nosile ovako duboki dekolte. Atraktivna Kardashianka i ovo je snimanje začinila svojim oblinama koje su izvirivale iz haljine, a fotografijama sa snimanja starleta se pohvalila na svom Instagram Storyju, gdje redovito objavljuje sve novosti vezane uz svoj privatni i poslovni život.

8

9

10

NIJE VIŠE LJEPOTICA ! Kada vidite kako Kim izgleda izbezumit ćete se  : Čekajte da vidite lice(FOTO)

Najpoznatija starleta na svijetu Kim Kardašijan uvijek je tip-top sređena. Ipak, ona je sada odlučila da svojim fanovima pokaže lice bez trunke šminke. Međutim, kako Kim najviše zarađuje od društvenih mreža i svaku objavu na istim naplaćuje, tako je ovo uradila samo da bi prodala šminku.

2

1

Ona je nedavno prodaju izbacila novu kolekciju šminke koju je napravila u saradnji sa svojim šminkerom, inače momkom porijeklom iz Albanije Marijom Dedivanovićem. Kako bi milionima obožavalaca pokazala kako da koriste njene korektore, po kojima je inače poznata u svijetu, starleta je napravila snimak i podijelila ga na Instagramu.

 

Ne propustite