"Varala sam muža sa njegovim kumom, trajalo je to nekih 3 godine i onda sam neočekivano ostala trudna, UPRAVO SA KUMOM."

Kiosk
"Varala sam muža sa njegovim kumom, trajalo je to nekih 3 godine i onda sam neočekivano ostala trudna, UPRAVO SA KUMOM."
.

Varala sam muža sa njegovim kumom, trajalo je to nekih 3 godine i onda sam neočekivano ostala trudna, UPRAVO SA KUMOM.

Imam 44 godine i plašila sam se… kumu nisam spominjala trudnoću, već sam mu samo rekla da treba da prekinemo da se viđamo. Nije bilo lako,ali nekako smo prekinuli sa našim “prljavim” igrama.

screenshot-36

Porodila sam se prije 3 godine i sve je bilo uredu, niko nije sumnjao da moj muž nije otac djeteta. Međutim, od prvog dan, vjerovatno obzirom da znam čiji je, sin nevjerovatno liči na kuma, orginal, obrve, oči… lice… ma sve. Kažem sve je bilo uredu, ali prije nekih mjesec dana moj sin se razbolio i trebalo mu je dati krv… moja krv nije odgovarala i tražili su krv oca. ŠOK…

2020187-beba-ls

Tada sam morala sve da priznam kumu, zbog čega sam raskinula sa njim… Kada sam mu rekla da je moj sin, NJEGOV SIN, vjerovali ili ne zaplakao je od sreće. Tada mi je priznao da je od rođenja sumnjao, ali nije se usudio da pita. Sredio je u bolnici sve što je trebalo, dao je krv i nekako se sve zataškalo.

zena

Šta je najzanimljivije od svega… Ova krizna situacija, koja je mogla uništiti živote svihi nas mene i kuma je spojila ponovo i nakon nekih 4 godine ponovo smo u “vezi”… viđamo se, mislim “viđamo” skoro svaki dan…

prevara

Osjećam se bolje nago ikada, jedino me nekada bude sramota same sebe jer dok se ja i kum hm, u hotelu, moj muž kod kuće brine za našeg sina, ali brzo me prođe.
 

Ne propustite