"Moj muž je brat mom sinu i on to naravno ne zna .."

Kiosk
"Moj muž je brat mom sinu i on to naravno ne zna .."
.

Moj muž je brat mom sinu i on to naravno ne zna :). Sa svekrom sam u vezi mnogo prije nego sam ikako upoznala njegovog sina, tj mog sadašnjeg muža.
Onaj koga ja ustvari volim i za koga moje srce kuca je moj svekar.

2bp4pjr4wvimqcwjyimxje2cncgnlsap4temrwhjftz

Imala sam 17 godina kada smo se upoznali, 23 godine je stariji od mene ali meni to nikada nije smetalo. Izuzetno je bogat i uticajan, stoga nije smio da se razvede, mora glumiti dobrog muža i brižnog oca zbog javnosti.

stariji

Imala sam 19 godina kada sam ostala trudna i on mi je predložio da dođem da živim sa njim, u njegovoj kući, ali ne kao njegova žena, nego kao njegova snaja, žena njegovo sina. Nije bilo drugog načina i pristala sam.

screenshot-28

Zaposlio me kao svoju sekretaricu i super nam je, već 8 godina živimo kao muž i žena, samo to niko ne zna.

Moj “muž” i moja “svekrva” su nas juče baš obradovali jer su postali “najvrjedniji radnici u firmi” za prošlu godinu. Naime, firma svake godine šalje 2 najvrjednija radnika na krstarenje mediteranom koje traje petnaest dana.

3

Naravno sve je naštimano samo kako bismo uživali u mjesecu kada moj voljeni i ja slavimo 10 godina naše sretne u uspješne veze… 10. decembar je dan kada su se naši pogledi sreli, kada smo postali jedno.”
 

Ne propustite