URADITE OVO I ZARADIT ĆETE OGROMAN NOVAC, NISTE NI SVJESNI KOLIKO JE JEDNOSTAVNO: Svi žure da vide ovaj oglas!

Biznis
URADITE OVO I ZARADIT ĆETE OGROMAN NOVAC, NISTE NI SVJESNI KOLIKO JE JEDNOSTAVNO: Svi žure da vide ovaj oglas!
.

Osnovni zahtjev za dobro obavljanje ovog posla je gotovo fanatična želja i sposobnost da zaspiš bilo kad i bilo gdje.

Svaki zaposleni širom svijeta izneće osnovne prigovore na posao koji radi, da nije dovoljno plaćen, da radi previše i da je konstantno neispavan. Jedan indijski startup demantovaće ove prigovore. Naime, on nudi platu za spavanje.

"Wakefit" je startup koji se bavi zdravim spavanjem i odmorom, odnosno dušecima koji to omogućavaju. Ta kompanija traži početnike koji bi spavali na poslu osam sati, 100 dana za redom. Za taj "težak" posao biće plaćeni oko 1.300 evra.

pare-novac-dinari-5-620x350

Najbolje je što se sve to događa kod kuće, pa ne morate da putujete do posla.

Prema propozicijama, idealni su kandidati oni "koji se osećaju prijatno u okolini koja je sve samo ne užurbana i mogu da zamisle i predlože strategije s kojima će i oni i ostali članovi njihovog tima zaspati što dublje i spavati što duže".

Ako uspeju da dokažu ljubav za prijatno leškarenje, mirnu okolinu, popodnevni odmor i ljubav prema toplom domu, te karakteristike posebno će se vrednovati.

Osnovni zahtjev za dobro obavljanje ovog posla je gotovo fanatična želja i sposobnost da zaspiš bilo kad i bilo gdje. Od osobe se očekuje još jedno: da voli da provodi vrijeme u svojoj luckastoj pidžami.

Jedan od uslova koji svakako treba zadovoljiti: nema pretjerivanja s televizijom i serijama, kompjuter za vrijeme radnog vremena nije dozvoljen. Prednost imaju osobe koje mogu vešto da ignorišu najrazličitije poruke i notifikacije na pametnom telefonu.

pare

Oni koji hrču su isključeni. Cijela priča o ovom poslu zapravo se svodi na posmatranje obrazaca spavanja na novoj liniji dušeka koje je napravio ovaj startup.

Ne samo da će posmatrati san, njegovu dubinu i kvalitet prije i poslije isprobavanja novog proizvoda, već će ponuditi i savjetovanje za one koji imaju problema sa spavanjem.

"Wakefit" je kompanija koja se u Indiji, pa i u svetu, već proslavila predlogom da se u indijskim kancelarijam naprave prostorije za brzi popodnevni odmor, kratko spavanje nakon ručka, jer je istraživanje koje su sproveli otkrilo da 86 posto Indijaca vjeruje da bi nakon takvog kratkog odmora bili produktivniji.

Nakon Leskovca i Novog Sada, NOVA FABRIKA STIŽE I U OVAJ SRPSKI GRAD: Posao za 2.000 RADNIKA!

Novi.ba/Srbijadanas.com

Ne propustite