CHAT: Htjela poslati poruku ljubavniku, ali je završila na NAJGOREM MOGUĆEM MJESTU, UPS

Kiosk
CHAT: Htjela poslati poruku ljubavniku, ali je završila na NAJGOREM MOGUĆEM MJESTU, UPS
.

 

Htjela se zahvaliti na predivnoj večeri ali je poruka završila na najgorem mogućem mjestu.
U nastavku pročitajte razgovor:

- Hej, samo sam htjela da ti kazem da mi je divno bilo večeras, i baš bih voljela da te vidim opet uskoro…
- Pa nismo se vidjeli večeras…

momak1

BONUS-------->

“Nedavno sam naručila neke “igračkice” ono sad da ne pišem šta, sramota me, ali veća sramota me što je to moja mama saznala.

Djevojka sam sa sela, ono… TAKVE STVARI su više nego tabu tema, ali malo sam se modernizovala na fakultetu dok sam studirala. Nakon studija sam ostala u gradu da živim i nemam pojma zašto sam stavila adresu kuće… pojma nemam… ali nakon ovoga ne smijem mami na oči, pogotovo jer imam 30 godina i onako me pegla jer nemam momka… tačnije jer se još nisam dala… nakon ovoga… mogu samo zamisliti.”

chat

Izvor: Sve-za-vas

BONUS ISPOVIJEST:

"Mrzim moju ženu i da sam prije nego sam je oženio znao kakva je neradnica i koliki je ljenivac nikada je ne bih ni pogledao.

Ja radim bukvalno svaki dan i subote i nedjelje, zdrobi se od posla, a ona sjedi kod kuće i BRINE O DJECI. To sam i nekako mogao trpiti, ali prošlog vikenda zadobio sam povredu na radu i vratio sam se kući 3 sata prije nego sam trebao. Bilo mi je čudno jer nisam čuo vrisku djece, a kada sam ušao shavatio sam i zašto ih nisam čuo. Kuća je bila prazna, ni žene ni djece.

Nisam želio da je zovem na mobitel, čekao sam i čekao. Vjerovali ili ne 10 minuta prije nego sam ja trabao doći pojaavila se i ona. Bila je u šoku kada me vidjela, znam taj izraz lica. Vodila djecu u grad da se malo opuste, lijep dan kaže…

ena

Izvor: Ilustracija

Prvo, od čega treba da se opuste i odmore, OD KUĆE i ležanja, grozno, ja radim oni idu da se OPUSTE. Drugo… počinjem sumnjati u njenu vjernost i to me posebno boli. Šta ako ide u grad da se sa nekim… da ne pišem ŠTA!

Znam ja ostavi djecu u igraonicama i SLOBODNO MOŽE GDJE HOĆE I TO SA MOJIM NOVCEM. Malo sam razgovarao sa mamom i ona mi predlaže da je možda najbolje da se razvedem, da ne treba da je trpim zbog djece. Djecu može i moja mama odgajat, a ja bi se riješio velike muke i velikog neradnika, PARAZITA.

Pokušat ću još malo, ali sudeći prema ovih 7-8 godina koliko smo u braku sve je gore i gore, svakim danom."

(Ispovesti.com)

Ne propustite