SVI ČLANOVI ŽIRIJA SU JOJ DALI GLAS, PA UZVIKNULI: "Ona je nova pobjednica ZVEZDE GRANDA": Kakav talenat, ODLUKA JE DONESENA!

Objavljeno:09.12.2019 - 10:44
A A A Times Arial

U subotnjoj epizodi "Zvezda Granda" predstavila se i Natalija Joksimović koja je otpevala pesme "Melanholija" Jelene Tomašević i "Hiljadu i tri (1003)" Tamare Todevske. 

Natalija je oduševila žiri svojim talentom i dobila svih sedam "da". U studiju je vladala pozitivna energija, jer je mlada Natalija zaista imala odličan nastup, a njene drugarice i sestra u bekstejdžu su navijale iz sve snage, skakale i dizale ruke u vis. 

Čak je i žiriju to bilo simpatično, pa su i oni počeli da dižu ruke i imitiraju takmičarkinu podršku.

Obzirom da su svi glasali, takmičarka je imala mogućnost da odabre koga želi za mentora i niko od članova žirija nije mogao da se povuče. Natalija je prvo eliminisala Bosanca, koji joj je kroz šalu poručio da je napravila veliku grešku. 

"Mogli bi da promijenimo Bosancu imidž, jer zbog ovog stajlinga i brkova nijedan mladi kandidat neće da ga uzme za mentora. Djeluje matoro, a šteta, jer je takav stručnjak", našalila se Jelena. 

grand

Natalija je za mentora odabrala Jelenu Karleušu, a diva je pobjednički ustala i rekla da su upravo dobili novog pobjednika "Zvezda Granda". 

Da li se i vama dopada?