"Na jednom seminaru sam upoznala super ženu. Brzo smo kliknule i sprijateljile smo se. ... "

Kiosk
"Na jednom seminaru sam upoznala super ženu. Brzo smo kliknule i sprijateljile smo se. ... "
.

Na jednom seminaru sam upoznala super ženu. Brzo smo kliknule i sprijateljile smo se. Ja sam rekla da sam sretno udata i da imam dvije kćeri, a ona je rekla da je u vezi tri godine.

majka-sa-sinom

Pitala sam je da li planiraju da se vjenčaju, a ona je rekla da je situacija malo problematična i da čeka da se njen dragi razvede. Kao, već odavno nema ništa između njega i njegove žene, ali ne da mu razvod. Ipak, ona ga voli i čekat će dok bude trebalo.

Budući da smo bile prijateljice u realnom životu, tako smo postale i prijateljice na društvenim mrežama. Kada sam zavirila u njene fotografije, ona i moj muž su gotovo na svakoj fotki u ljubavnom zagrljaju.

61518054-zagrljaj-ljubav-njeznost

Kada sam se malo povratila od šoka, pitala sam je je li to taj muškarac, a ona se zaljubljeno smješkala i potvrdno kimala glavom. Ja sam brže-bolje skinula sve slike na kojima je bio moj muž, kako ona ne bi saznala ko sam ja.

Moj muž nije bio pobornik društvenih mreža i sada mi je postalo jasno i zašto. Tako je mogao ordinirati na dva mjesta. Nisam mogla sebi doći danima, ali nastavila sam povremeno druženje s njom. Ona njega zaista voli i vjeruje u svaku njegovu laž.

ljubavnica

A on laže toliko, da ni pas s maslom ne bi mogao pojesti. Njemu još nisam ništa rekla i ne znam šta da radim i šta je pametno. Mislila sam da imam život iz bajke, ali to nije ni blizu tome. Još se pretvaram da je s nama sve uredu i još sam dobra prijateljica ljubavnici svoga muža.

Kako izaći iz bespomoćnosti i ovog haosa? Napominjem da sam vrlo  pravedna i nastojim ispuniti očekivanja, prvenstveno prema samoj sebi.

tuzna-zena

Ne propustite