SRPKINJA DOBILA POKLON IZ AMERIKE OD RODICE, OVO JE SRAMOTA: Kada je stigao na adresu, svi su zanijemili od ŠOKA!

Kiosk
SRPKINJA DOBILA POKLON IZ AMERIKE OD RODICE, OVO JE SRAMOTA: Kada je stigao na adresu, svi su zanijemili od ŠOKA!
.

Božićni i rođendanski poklon koji je Karolina Kastelani poslala iz Njujorka svojoj bratanici u Stari Bečej, prema njenim riječima, stigao je bez dijela stvari koje je spakovala! 

pppp

Na svom Fejsbuk profilu Karolina Kastelani se požalila da je u Srbiju poslala paket u kom su bili odjeća, obuća, igračke i slatkiši namijenjeni bratanici povodom Božića i rođendana. Prema njenim riječima, kutija je vidno otvorena i ponovo prelijepljena žutom poštanskom trakom, a neki darovi koje je spakovala nisu bili u njoj.

– Srećom, ukradene su samo tri stvari iz paketa, jer sam ostale spakovala prvo u kompresovane vakuumske kese iz kojih se vazduh može izvući samo usisivačem. Pored te kese bile su cipele u koje sam ubacila po jedno kinder jaje i još dva kinder jajeta spakovani u posebnu običnu kesu, koja su nestala. Tu je bila i igračka koje takođe nema – objašnjava Karolina za „Blic“. Ona još vjeruje kako bi ostale stvari vjerovatno bi bile ukradene, da ih nije spakovala u vakuumsku kesu.

1

1

– Ne radi se uopšte o vrijednosti ukradenih stvari, nego u principu. Kakav čovjek moraš biti da ukradeš nešto namijenjeno djetetu od dvije godine, koje je pritom bolesno i pokušavam da učinim sve kako bih nadoknadila to što ne mogu da budem uz nju – pita se Karolina.

Zbog male vrijednosti nestalih stvari (oko 1.000 dinara), kako kaže, nije htjela da se „bakće“ i prijavljuje slučaj. Iz Pošta Srbije potvrdili su njenu tvrdnju. „Nismo dobili nikakvu prijavu za paket iz međunarodnog saobraćaja iz Amerike, ni pismeno ni usmeno“ – kažu iz ovog preduzeća dodajući da apeluju na sve građane da se, ukoliko imaju nekih primedbi, klijenti obrate direktno njima.

Ne propustite