ISPOVIJEST

"Zbog teške finansijske fituacije otišao sam u Rusiju da radim, a onda sam saznao da me žena..."

Objavljeno:07.12.2019 - 10:53
A A A Times Arial

Foto: Ilustracija

"Zbog teške finansijske fituacije otišao sam u Rusiju da radim.

Ostaviti suprugu i dvije male kćerkice bilo je neopisivo teško i mislio sam da se ništa gore ne može desiti, ali… Nakon nekih 5 mjeseci dobio sam poruku od moje mame da me moja supruga naveliko vara! Ja u Rusiji, na hiljade kiometara daleko, mislio sam da ću umrijeti od muke. Jedan dan nisam vjerovao, drugi jesam, bio sam očajan.

sad-man-1

Trebao sam biti godinu dana, ali sam nekako šefove nagovorio da me puste 2 mjeseca ranije. Nikome nisam rekao da se vraćam, čak ni mami. Došao sam prije 3 dana i zatekao sam moju suprugu kako se igra sa djevojčicama.

Već 3 dana i 3 noći spavam u obližnjem hotelu, svako veče idem do kuće i ništa. Moja supruga ni jedno veče nikuda nije išla i nikoga nije “ugostila”.

sad-man-1

Već počinjem da sumnjam da je mama izmislila da bi nas rastavila. Još ću ovako nekoliko noći, a ako se ispostavi da mi je supruga vjerna, vjerujte da ću se rođene mame odreći javno, a prije toga ću je pljunuti.

ZAŠTO MI JE TO URADILA… KAO DA MI NIJE BILO TEŠKO"

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!