OVO JE ROĐENA SESTRA SEVERINE KOJIĆ, ODREKLA JE SE JER JE UDALA ZA SRBINA: Crnka koja ostavlja bez daha, LIČI LI NA SEVERINU? (FOTO)

Kiosk
OVO JE ROĐENA SESTRA SEVERINE KOJIĆ, ODREKLA JE SE JER JE UDALA ZA SRBINA: Crnka koja ostavlja bez daha, LIČI LI NA SEVERINU? (FOTO)
.

Srbijanski mediji nedavno su objavili vijest bombastičnog naslova: ROĐENA SESTRA SE ODREKLA SEVERINE ZBOG MUŽA SRBINA: Proklela je zbog malog Kebe, a onda je najžešće oplela po Srbima.

Podsjetili su tako na izjavu starije Severinine sestre Zdenke, koja je 2015. godine, kada se Severina udavala za Igora, izjavila da nije bila na njenoj svadbi niti s njom razgovara.

severina1

- Lijepo nam je pokojna baba govorila: "Ne vjeruj Srbima ni kad ti slatke darove nose." Iz poštovanja prema svojim rođacima i prijateljima, poginulim hrvatskim braniteljima i poštujući marijanski katolički moral, ne odobravamo ovaj estradni cirkus -  rekla je tada Zdenka i dodala kako se nada da će njena sestra jednog dana progledati.

Navodno su srbijanski mediji ponovno stupili u kontakt sa Zdenkom i pitali je u kakvom je danas odnosu sa sestrom te je li bila na njezinom splitskom koncertu.

severina

- Nisam bila na njezinom koncertu u Splitu, a ni u Beogradu! Niti ću ikada otići u Beograd - rekla je Zdenka, koja živi u Turnju pored Zadra. Srbi navode da se u razgovor umiješao i njezin suprug.

- Njih dvije se nikad neće pomiriti! Vi Srbi ne zovite nas više - rekao je ljutito.

zdenkaa

- Srbi su vodili rat protiv Hrvata! - objasnila je navodno Zdenka novinarima te poručila Severini da joj ne oprašta što je zaboravila da je Hrvatica.

(Slobodna Dalmacija)

Ne propustite