SJEĆATE LI SE ZUBATE SESTRE MIRE IZ "NAŠE MALE KLINIKE"? Kad su je vidjeli u stvarnosti ostali u ŠOKU, pogledajte joj zube! (FOTO)

Kiosk
SJEĆATE LI SE ZUBATE SESTRE MIRE IZ "NAŠE MALE KLINIKE"? Kad su je vidjeli u stvarnosti ostali u ŠOKU, pogledajte joj zube! (FOTO)
.

Serija "Naša mala klinika" emitovala se na televiziji B92 od 2004. do 2007. godine. Ova simpatična humoristička serija u režiji Branka Đurića Đure sa uvrnutim ljekarima i blesavim pacijentima okupila je fantastičnu glumačku ekipu iz Srbije, Hrvatske i Slovenije. 

sonja-damjanovic

Pored Nede Arnerić, Renea Bitorajca, Bode Ninkovića i mnogih drugih, pažnju je, posebno muškom dijelu publike, privukla medicinska sestra Mira, koju tumači glumica Sonja Damjanović

Naravno, pažljivom oku gledalaca nije promaklo da dobrodušna sestra Mira ima fantastično tijelo, to čak ni njeni vještački smiješni zubi nisu mogli da sakriju. 

Setra Mira, Naša mala klinika. Uh... :) pic.twitter.com/yMfwyBkuph

— babura velika (@BaburaVelika) September 11, 2016
sonjaaa
Foto: Petar Marković/RAS Srbija

Sonja Damjanović je fantastično odigrala Miru, a nama ne preostaje ništa drugo nego da se podsjetimo svih njenih ispada u seriji. Inače, ova odlična glumica igrala je i u "T. T. Sindromu" (2002.) Dejana Zečevića i "Paradi" (2011.) Srđana Dragojevića. 

Evo šta su joj uradili bezobrazni kriminalci:

I za kraj:

Ne propustite