Najbolja mjesta za pronalaženje singl muškaraca

Ljubav
Najbolja mjesta za pronalaženje singl muškaraca
Studije pokazuju da se sve manje parova upoznaje u izlascima, a puno češće mjesto na kojem se susreću slobodni muškarci je posao, teretana, park, trgovina.

Studije pokazuju da se sve manje parova upoznaje u izlascima, a puno češće mjesto na kojem se susreću slobodni muškarci je posao, teretana, park, trgovina...
Ako još uvijek niste našli onog pravog muškarca za sebe, postoji velika mogućnost da niste tražili na pravim mjestima. U nastavku, mi vam otkrivamo top pet takvih mjesta.


1. Trgovina
Jedna od takvih je trgovina. Ovdje nije riječ o lokalnim dućanima, već o velikim supermarketima. Što se toga tiče, mogućnosti su ogromne. Dakle, ako idući put tokom šopinga ugledate nekog zanimljivog kandidata jednostavno došećite do njega i pitajte ga da li možda zna gdje se nalazi određeni proizvod. Ili ga zamolite da vam pomogne staviti nešto teško u kolica. To je odličan način da započnete komunikaciju. Najgore što se može dogoditi je da vas ignorira, ali koga briga, ionako se ne poznajete.
2. Koncerti

Koncerti su odlična mjesta za upoznavanje novih ljudi. Najbolje je da na koncert dođete malo ranije i izvidite situaciju, odnosno da vidite koji su dečki na koncert došli sami. Potom mu jednostavno priđite i započnite razgovor o muzici ili nečem drugom. 

3. Teretana

Teretana je odlično mjesto na kojem se skupljaju mnogi singl muškarci. Iako zvuči kao klišej, mnoge su ljubavne priče započele upravo u teretani.  Ako ugledate nekog zanimljivog, za početak uspostavite kontakt očima i osmijehom. Ili ga možete zamoliti da vam pomogne kod dizanja utega. Ako je zainteresovan, uzvratit će vam sa zavođenjem, ako nije, pronađite nekog drugog.

4. Knjižara

Ako volite čitati i tražite nekoga ko dijeli vaše interese, onda krenite u svoju omiljenu knjižaru i dobro otvorite oči. Zacijelo ćete pronaći barem jednu umjetničku dušu koja bi mogla zadovoljiti vaše kriterije po pitanju odabira muškaraca.

5. Park

Park je savršeno mjesto za istraživanje novih ljudi. Ako imate psa, povedite i njega jer bi vam mogao biti od pomoći kod uspostavljanja komunikacije s potencijalnim kandidatima. Na taj način možete započeti razgovor o svojem i njegovom psu, o pasminama i sličnim stvarima. Nikad ne znate gdje bi vas takav običan razgovor mogao odvesti.

Izvor: žena.hr

Izvor fotografije: ibar.ba

Ne propustite