SEVERINA STALA PRED KAMERE, KRILA SVOJ TRUDNIČKI STOMAČIĆ: Kad su je pitali za Milana, sa osmijehom na licu je ovo rekla (VIDEO)

Kiosk
SEVERINA STALA PRED KAMERE, KRILA SVOJ TRUDNIČKI STOMAČIĆ: Kad su je pitali za Milana, sa osmijehom na licu je ovo rekla (VIDEO)
.

Severina Kojić, koja je izgubila starateljstvo nad sinom Aleksandrom, budući da ga je sud u Zagrebu dodelio ocu Milanu Popoviću, prije sedam godina govorila je o ulozi roditelja, pričala je o majčinstvu i podijelila svoje najveće strahove koje je osjetila svaka majka.

"Majčinstvo je zaista najljepši i kažu najteži posao na svetu. Ja sam iskusila ovo prvo, da mi je najljepši. Mada, sve se mijenja i ta prva dva meseca, u stvari prve tri nedjelje pretvoren si u automat za mlijeko i mijenjanje pelena i to još ne znaš da li si dobar automat, ne znaš da li si dobra ili loša majka. Nemaš nikakvu povratnu informaciju. Kad sam vidjela osmijeh svog anđela prvi put usmjeren meni, baš meni, nije pravio nikakve grimase, nego baš se meni nasmejao to je bio jedan od najljepših osećaja u mom životu. Ne mogu to da uporedim ni sa čim. Neprocenjivo", rekla je svojevremeno pjevačica za RTL.

severina

Otkrila je kakav je bio Aleksandar kao beba i u čemu je najviše uživala.

"Svaka majka hvali svoje dijete i nije što je moje, ali moje je najlijepše. Presladak je, ima velike oči, znatiželjan je, učestvuje u razgovoru, sedi sa nama za stolom i ko god priča on ga gleda. Sav je kao neki mali gospodin, intelektualac, sve ga zanima. Neverovatno za dijete od 3 mjeseca, dobar je. Nije plačljivo dijete, baš je dobar", rekla je tada Severina i dodaje da ju je mali Aleksandar naučio strpljenju koje joj je nedostajalo.

severina1

Za svoju vezu sa Milanom Popovićem Severina Kojić je tada imala samo najljepše riječi.

"Mi smo kao svi mladi parovi. Volimo se i dobili smo dijete. Ljubimo se, grlimo se, svađamo kao pas i mačka, mirimo, ali bitno je da se volimo i da obožavamo jedno drugo i onda je to sve nekako lako", rekla je.

(Kurir.rs)
 

Ne propustite