VIC DANA: Zašto zet ne voli punicu?

Objavljeno:19.11.2019 - 20:10
A A A Times Arial

Ovo nije očekivao...

z2-1

BONUS

Dolazi Muj’ca u školu s modricom ispod lijoveg oka. Kad ga je učiteljica vidjela takvog upita ga šta se desilo? 

Muj’ca joj kaže kako ga je otac sinoć pitao da li spava i kako sam ja rekao da ne spavam, otac me je udario šakom. 

Skontala učiteljica o čemu se radi pa kaže Muj’ci da kad ga otac upita da li spava, da ne odgovara ništa i da se pravi da spava. 

Sutradan Muj’ca dolazi s masnicom i ispod drugog oka u školu. 

Kaže mu učiteljica: Pa Muj’ce , rekla sam ti da ne odgovaraš, šta je sada bilo? Ma sinoć mi legli da spavamo i otac me pita da li spavam? 

A ja samo šutim, kad će mama ocu:

- Hajdemo sad!! I ja sam samo ih upitao: 

-A, gdje ćete to vi?!!

screenshot-5

BONUS

Imam 37 godina, muža i dvoje prekrasne djece, ali sam se iznenada toliko zaljubila, kao da mi je 15 godina, kao da tek počinjem da živim. Zanemarila sam i djeci i muža i posao, samo mi je on u glavi, samo o njemu maštam.

Sve bih za njega uradila, da kaže da dva dana dubim na glavi dubila bih tri, kada bih se morala odreći djece i to bih uradila, samo da sam pored njega. Najgore od svega je što on ima samo 19 godina, iskreno znam da me iskorištava na sve načine, od itimnih do finansijskih.

woman-crying

Mjesečno mu dam i do 500 eura, ali i pored svega toga volim ga više nego sebe, više nego što sam ikada ikoga voljela, ma ponovo kažem, kada bi me pitali ON ili djeca, čini mi se bez razmišljanja bih otišla sa njim na kraj svijeta ako treba i sve druge zaboravila."

cryi