"Žena mi se poslije porođaja 5 mjeseci prenemagala. Ajde bar da je rodila muško, pa da imam čime da se pohvalim u familiji pa da je i trpim, nego ne, rodila je žensko.."

Objavljeno:19.11.2019 - 17:47
A A A Times Arial

Žena mi se poslije porođaja 5 mjeseci prenemagala. Ajde bar da je rodila muško, pa da imam čime da se pohvalim u familiji pa da je i trpim, nego ne, rodila je žensko.

muskarac-zena-krevet

Kukala non-stop kako je debela, kako hoće da smrša a ne može, napadala me je da mislim da mi je ružna, stalno me je pitala da li je volim, svaki dan prepričava kako joj je porođaj bio najodvratniji dan u životu zbog bolova i ostalih stvari.

debela

Jedno veče dođem s posla, a taj dan mi je bio jako odvratan, tamo su me nervirali plus sam bio pod stresom zbog jedne budaletine koja prelazi ulicu na crveno koga je malo falilo da zgazim, dođem kući i umjesto da me sačeka večera i lijepa riječ, sačeka me opet drama i kukanje gde sam popi*dio i rekao joj:

Ženo samoživa, moja majka kad je rađala nas trojicu (mene i moja 2 brata blizanca) nije ni pisnula, a ti se već 5 mjeseci glupiraš.

trudna2

Samo što sam se probudio sutra ujutru otišla je sa djetetom ko zna gdje, nisam ni ispitivao ni tražio je jer me zanima.

Neka kuka nekom drugom ko može da je trpi...
 

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!