VESELJE U KABINETU PREDSJEDNIKA SRBIJE, UŠAO MU JE U KANCELARIJU: Vučić se bacio na pod kad ga je ugledao, SIJA OD SREĆE (FOTO)

Kiosk
VESELJE U KABINETU PREDSJEDNIKA SRBIJE, UŠAO MU JE U KANCELARIJU: Vučić se bacio na pod kad ga je ugledao, SIJA OD SREĆE (FOTO)
.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i danas je na svom poslu, a nakon odsustva zbog zdravstvenih problema.

Predsjednik Vučić je na svom Instagramu objavio fotografije iz Predsedništva Srbije sa šarplanincem Pakom kojeg je dobio na poklon od patrijarha Irineja.

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Divan doček jutros na poslu! Pako je poklon koji sam dobio od patrijarha Irineja, a proslavili smo i njegovu prvu nagradu."

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

"Divan doček jutros na poslu! Pako je poklon koji sam dobio od patrijarha Irineja, a proslavili smo i njegovu prvu nagradu", napisao je Vučić.

Kako prenose izvori bliski šefu države, Vučić je iz predostrožnosti i po savetu ljekara u ponedeljak radio skraćeno, a morao je i da uzima terapiju koja mu je prepisana zbog problema sa srcem.

vuciccc

Vučiću su želje za brz oporavak uputili brojni svetski zvaničnici poput Emanuela Makrona, Angele Merkel, Redžepa Tajipa Erdogana, Matea Salvinija, Jensa Stoltenberga, Viktora Orbana, Zorana Zaeva, Edija Rame, Marijana Šareca, Boruta Pahora.

Život prvog čojveka Srbije je po riječima ministra zdravlja Zlatibora Lončara, bio ugrožen, a medicinski timovi "momentalno su sproveli sve neophodne mere za saniranje ozbiljnog stanja".

Savjetnica za medije predsednika Republike Suzana Vasiljević ispričala je i da je Vučić za vikend praktično dva dana proveo na aparatima.

Podsjećamo da su lekari sa VMA preporučili predsjedniku da u narednom periodu smanji pakleni tempo rada, kako bi se u potpunosti oporavio.

Ne propustite