DŽUMHUR PONIO PRSTEN NA MALDIVE DA ZAPROSI TOPALKOVU KĆERKU, oglasio se i Topalko: "Moja kćerka nikada..." (FOTO)

Kiosk
DŽUMHUR PONIO PRSTEN NA MALDIVE DA ZAPROSI TOPALKOVU KĆERKU, oglasio se i Topalko: "Moja kćerka nikada..." (FOTO)
.

Damir Džumhur i Helena Topalović, kćerka pjevača Milana Topalovića Topalka trenutno su na odmoru na Maldivima, a prema informacijama koje su dospjele u medije teniser na ovom romantičnom putovanju planira da je zaprosi.

helena1

helena2

helena3

Helena i Damir u vezi su već pet mjeseci, a iako su to pokušali da sakriju od javnosti fotografije sa putovanja su ih odale.

helena7

Oni se trenutno odmaraju u jendom luksuznom rizortu na Maldivima, a kako je ispričao Damirov drug, teniser planira da tamo zaprosi Helenu.

– Ona i ne sluti da se Damir toliko zaljubio da je na Maldive ponio prsten, kojim planira da je zaprosi. Rekao mi je da mu se smučilo da mijenja djevojke i da je definitivno riješio da se skrasi. Ponovio mi je da ga je Helena privukla kao nijedna do sada, da mu sa njom nikad nije dosadno i da je siguran da je ona žena njegovog života. Ubjeđen je da će mu reći “da” – rekao je Damirov drug za Informer.

Milan Topalović Topalko oglasio se nakon što su isplivale fotografije njegove kćerke Helene Topalović i tenisera Damira Džumhura sa Maldiva. Njih dvoje nisu objavili ni jednu zajedničku fotografiju, ali jesu neizmjenično objavljivali iste ili slične kadrove na Instagramu sa mjesta na kome borave.

Pjevač je izjavio da ne zna gdje mu se kćerka nalazi, ali dodao je da nikad i nije bila "normalno" dijete.

- Ne znam ja sa kim ljetuje moja kćerka, a u njeno ime nisam ovlašćen da dajem izjave. Vidio sam na društvenim mrežama kako surfuje na onoj dasci, uvijek je bila kao kaskader, nikad kao sva normalna djeca. A što se mene tiče, ja sam super, u svom selu Trudovo kod Zlatara, sa majkom sam klao svinje i topimo mast. Nama je evo super - poručio je pevač.

Ne propustite