"Žena me je ostavila jer kako kaže nema više hemije među nama...."

Objavljeno:18.11.2019 - 23:35
A A A Times Arial

Žena me je ostavila jer kako kaže nema više hemije među nama, ja da budem čovjek, kupim joj garsonjeru, ostavim njen auto i na računu dovoljno novca da može krenuti iz početka.

Prije par dana saznam da me varala sa najvećim propalitetom koji se uselio kod nje i saznam da je bila kod advokata da želi pola moje ukupne imovine (žena nema jedan dan radnog staža a nemamo ni djece).

Definitivno će ostati i bez ovog što je dobila pa neka se snalazi!

hemija1

BONUS ISPOVIJEST:

"Nakon što me muž napustio zbog mlađe žene prodala sam stari stan i preselila se u novi sa svojim sinom.

Upoznala sam komšiju koji je samac, on mi je toliko pomogao u svemu i postao mi je vremenom najbolji prijatelj.

Poznajem ga već dvije godine, juče je mom sinu kupio neku igračku i on ga je zagrlio i rekao mu je: "Vi nećete da odete kao moj tata?".

depositphotos-85908766-stock-video-the-poor-woman-is-going

To nisam očekivala, mnogo me je pogodilo i otišla sam u sobu da plačem. Ulazi nakon 5 minuta komšija i prilazi mi, jako me je zagrlio i rekao je da ne brinem i da neće on nigdje. Mislim da sam se zaljubila u njega ali ne znam mogu li da rizikujem da se moj sin veže za još jednog muškarca pa da ga i on napusti.

woman1

Mislim da se već vezao. Ne znam da li mogu ponovo da vjerujem nekome tako u potpunosti."

Izvor: Ispovesti.com

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!