VUČIĆ DOŠAO NA POSAO, A SAD SU SE OGLASILI IZ NJEGOVOG KABINETA: "On danas ide..."

Kiosk
VUČIĆ DOŠAO NA POSAO, A SAD SU SE OGLASILI IZ NJEGOVOG KABINETA: "On danas ide..."
.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kao što je i obećao, bio je u ponedjeljak na svom radnom mjestu, iako je u petak došlo do ozbiljnog pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja zbog čega je bio primljen na VMA.

Kako prenose izvori bliski šefu države, Vučić je iz predostrožnosti i po savetu ljekara u ponedeljak radio skraćeno, a morao je i da uzima terapiju koja mu je prepisana zbog problema sa srcem.

vuciccc

Vučiću su želje za brz oporavak uputili brojni svetski zvaničnici poput Emanuela Makrona, Angele Merkel, Redžepa Tajipa Erdogana, Matea Salvinija, Jensa Stoltenberga, Viktora Orbana, Zorana Zaeva, Edija Rame, Marijana Šareca, Boruta Pahora.

Život prvog čojveka Srbije je po riječima ministra zdravlja Zlatibora Lončara, bio ugrožen, a medicinski timovi "momentalno su sproveli sve neophodne mere za saniranje ozbiljnog stanja".

Savjetnica za medije predsednika Republike Suzana Vasiljević ispričala je i da je Vučić za vikend praktično dva dana proveo na aparatima.

Podsjećamo da su lekari sa VMA preporučili predsjedniku da u narednom periodu smanji pakleni tempo rada, kako bi se u potpunosti oporavio.

(Srbija Danas)
 

Ne propustite