CECA ŽENI SINA OVE NEDJELJE, A EVO PO KOME JE VELJKO DOBIO IME: Isplivala tajna koju je krila od javnosti!

Kiosk
CECA ŽENI SINA OVE NEDJELJE, A EVO PO KOME JE VELJKO DOBIO IME: Isplivala tajna koju je krila od javnosti!
.

Folk pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović 24. novembra oženiće sina Veljka Ražnatovića sa lijepom Bogdanom Rodić iz Titela! Svadba, koju već mnogi najavljuju kao spektakl, već je u završnoj fazi priprema, a pjevačica vodi računa da sve bude savršeno, piše "Pink.rs".

veljko

Iako od djetinjstva važi za velikog patriotu, malo ljudi zna kako je Veljko dobio svoje ime. Naime, Željko Ražnatović je na rođenju prvog sina sa Cecom odlučio da mu daruje ime po svom pokojnom ocu Veljku Ražnatoviću!

veljko

Podsjećamo, sin popularne pjevačice Svetlane Cece Ražnatović, Veljko, sinoć je imao momačko veče.

Mladi bokser okupio je porodicu i najbliže prijatelje, kako bi se zajedno proveselili pred vjenčanje decenije, koje je zakazano za nedjelju, 24. novembar.

Iako su pokušali da sakriju od medija šta se dešavalo u njihova četiri zida, ipak se došlo do nekih detalja.

veljko3

Osim Ražnatovićevih drugara iz djetinjstva i sa boksa, tu je bila i njegova majka Ceca, koja se u jednom trenutku popela na sto i latila mikrofona, pa zapevala "Nagovori", "Ličiš na moga oca", "Gore od ljubavi" i druge hitove.

veljko2

Pored nje, zapjevali su i Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika i Gojko Vujić, nekadašnji takmičar Zvezdi Granda, a "srpska majka" je dijelila bakšiš šakom i kapom.

Vjerujemo kako je njegovim drugovima dolazak Sandre Afrike dodatno uljepšao noć.

veljko1

Po storijima Veljkovih bližnjih, možemo videti da je na kraju bio i vatromet ispred njihove porodične kuće na Dedinju, a koliko vidimo, vjerenica Bogdana Rodić ipak nije bila prisutna ni u jednom trenutku, prenosi informer.

Ne propustite