BILA JE NAJDLAKAVIJA ŽENA SVIJETU, OBRIJALA JE LICE PA SE UDALA: Kad vidite kako danas izgleda, ZANIJEMIT ĆETE!

Kiosk
BILA JE NAJDLAKAVIJA ŽENA SVIJETU, OBRIJALA JE LICE PA SE UDALA: Kad vidite kako danas izgleda, ZANIJEMIT ĆETE!
.

Šta biste vi bili sve spremni da uradite zbog ljubavi? Ova mlada žena, koja je nekada nosila nadimak "najdlakavija djevojčica na svijetu", uradila je za nju najtežu stvar.

Supatra Sasufan sa Tajlanda dugo je nosila nadimak "najdlakavija djevojčica na svijetu". Iako se kroz život suočavala sa mnogo podsmijeha i podrugljivih riječi, kao i nadimcima poput "vukodlak" i "čubaka", njen suprug prihvatio ju je baš takvu kakva jeste, sa svim maljama.

Ipak, Supatra je riješila da zbog njega odstrani malje sa tijela, i to prvi put u životu. Supatri je, podsjetimo, 2010. godine dodijeljen Ginisov rekord za najmaljaviju ženu na svijetu.

sup

foto: Youtube

Za Supatrino stanje nema lijeka, a ona je svojevremeno izjavila da je sa njim pomirena.

- Ne osjećam se nešto posebno drugačije od drugih. Ni djeca me u školi ne izbjegavaju. Da, ima onih koji me i dalje zovu pogrdnim imenima, ali to me ne dotiče. Jedino što mi smeta u vezi sa mojom maljavošću je kad mi dlake previše porastu pa ne vidim ništa ispred sebe - komentarisala je Supatra prije nekoliko godina.

9qmk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwkrnn01eqv8vnjblndvmmdzhmjm2odyxntg5ztrlotvlmjbjntmwmteucg5nkzmczqkeaieaaq

foto: Youtube

U međuvremenu, nakon što je njena priča postala viralna, Supatra je našla dečka. Za njega se i udala, a iako ju je on u potpunosti prihvatio baš takvu kakva jeste, Supatra je riješila da zbog njega odstrani malje sa svog tela. Njen suprug kaže da ne bi imao ništa protiv ni da je Supatra i dalje maljava, jer se zaljubio u njenu ličnost. Ipak, Supatra primijećuje da je poslije toga dobila mnogo pohvala i komplimenata, pa je od tada povremeno skidala malje sa lica i tijela.

u0ltdxttlgzevvffa0ufau0eiy2fyj

foto: Youtube

Novi.ba/Žena.blic.rs

Ne propustite