MMA BORAC U ZVEZDAMA GRANDA, KAD JE IZAŠAO NA SCENU ŽIRIJU NIJE BILO SVEJEDNO: Ovakvog takmičara još nisu imali, POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA (FOTO)

Kiosk
MMA BORAC U ZVEZDAMA GRANDA, KAD JE IZAŠAO NA SCENU ŽIRIJU NIJE BILO SVEJEDNO: Ovakvog takmičara još nisu imali, POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA (FOTO)
.

Nenad Necone Dmitrović iz Kovina vrlo specifičnog stajlinga i frizure ali to žiri nije mogao da vidi iza zida. U timu je Đorđa Davida. Iako je djelovalo kao da repuje uz Čolinu pesmu, na nogama su sve vrijeme bile Jelena i Viki koje su uživale u njegovom nastupu. On je MMA borac i studira ekonomiju, ali muzika je prisutna u njegovom životu.

-Zanimljiv si, drugačiji, ali je pjevanje bilo loše – rekla mu je Marija, a on je rekao da se prepao jer je prvi put u takmičenju i plus je prehlađen.

Kad ga je Marija pitala šta najčešće pjeva on je rekao da je iz Bosanske Dubice i da ponekad radi veselja Krajišnicima.

nenad

Kako ističe, svojim mentorom je prezadovoljan.

-Mentorom sam prezadovoljan. Smatram da ću od Đorđa Davida naučiti baš ono što je meni potrebno. Uskoro krećemo sa pripremama za drugi i nadam se da ćemo uraditi pravu stvar.

On će izbor repertoara prepustiti mentoru u nastavku takmičenja.

-Očekivanja su da će me ljudi prihvatiti i zavoliti moju energiju. Nisam opterećen plasmanom. Muzika je moja velika ljubav i prisutna je u svim segmentima moje svakodnevice – kaže Nenad Dmitrović.

Dobio je kompliment da je zanimljv i drugačiji, i to od Marije Šerifović

-To je za mene velika pohvala. Današnja muzička industrija traži mnogo više od samog pjevanja. Veoma sam iskren u tome što radim. Jednostavno, ne radim ništa ciljano. To sam ja – kaže Nenad.


 

Ne propustite