"Udajem se, ali ne znam da li smijem da kažem svom vjereniku ono što sam uradila"

Objavljeno:12.11.2019 - 14:14
A A A Times Arial

 

"Udajem se sutra…Sve je spremno, zvanice, restoran, crkva, ama baš sve… Udajem se, ali ne znam da li smijem da kažem svom vjereniku ono što sam uradila.

r

Prije dvije godine sam upoznala divnog čovjeka i zaljubila se u njega, ali pošto sam tad taman bila ušla u vezu s mojim sadašnjim dečkom, nisam htjela da raskidam jer mi ništa loše nije uradio. Samo, u tim danima on je bio nekako hladan, za razliku od novog dečka koga sam upoznala i koji mi je posvetio veliku pažnju.

r6

Uživala sam sa njim, bili smo čak 11 mjeseci zajedno, a za sve to vrijeme nisam smjela nikome da kažem, jer sam bila sa dva momka u isto vrijeme.

Ipak, nakon nekog vrema uspjela sam da se iz svega izvučem i nastavim svoju vezu s dečkom, a tog divnog Aleksandra sam otjerala od sebe. On se vraćao i molio da nastavimo da se viđamo, ali ja nisam željela.

Čak sam mu i prije dvije nedjelje javila da se udajem, njegova reakcije je bila ok. Otišli smo na kafu, koja se kasnije završila vinom, a probudila sam se u njegovom krevetu.

Kući sam stigla oko jedan ujutru. Moji roditelji nisu ništa posumnjali, a dečku sam rekla da sam kod drugarice.

r

To je veče je bilo čarobno za mene, sve više sam mislila na Aleksandra, iako se on meni ne javlja od tada. Samo mi je rekao da će me zauvijek voljeti i da je sad spreman da me pusti.

Od tog trenutka shvatila sam da ja nisam spremna njega da pustim. Ne mogu samo dan pred vjenčanje sve da otkažem, a bih najradije… Pomagajte, ne znam šta da radim?

rrrt6

  
 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!