Ideje za ulazni prostor

Enterijer
Ideje za ulazni prostor
Ulazni prostor, predsoblje ili hodnik kako ga mnogi nazivaju je prostorija koja osim što služi za odlaganje kaputa, jakni, cipela, kišobrana i sličnih stvari, podsjetnica vas samih i ostatka vašeg životnog prostora...

Iskoristite prostor koji imate na raspolaganju i ukoliko imate mogućnosti dodajte neke praktične komade namještaja za skladištenje. Vaš ulazni hol je mjesto gdje obično skidate kaput ili odlažete svoje ključeve od auta. Ako je vaš ulazni hol mali, neka prirodna svjetlost obasja vaš hodnik ili iskoristite zanimljive svjetiljke koje će predsoblje učiniti vizuelno većim. Za male hodnike nisu preporučljive oblasti za skladištenje, neka u vašem holu ima mjesta da spustite svakodnevne stvari.

Podove u ulaznom holu treba pažljivo razmotriti i uskladiti sa podovima u ostatku vašeg doma. Pločice, drvo, laminat i pluta su pogodni i lahko se održavaju. Ulazni hol možete dekorisati porodičnim fotografijama ili stavkama koje predstavljaju vašu ličnost. Saksije sa biljkama, cvijeće i lijepe sitnice mogu da se koriste kako bi vaš ulazni hol bio kompletan.

Pogledajte galeriju koju smo za vas pripremili i možda pronađite inspiraciju za vaše predsoblje.

Ne propustite