"Moj bivši muž je psihopat. Bez obzira što nema službenu dijagnozu (odbijao je posjetiti psihijatra), po svim parametrima se uklapa u profil."

Kiosk
"Moj bivši muž je psihopat. Bez obzira što nema službenu dijagnozu (odbijao je posjetiti psihijatra), po svim parametrima se uklapa u profil."
.

Moj bivši muž je psihopat. Bez obzira što nema službenu dijagnozu (odbijao je posjetiti psihijatra), po svim parametrima se uklapa u profil.

sad-woman1

Nismo u braku već skoro 5 godina,a ja se i dan danas plašim svake njegove reakcije,kad krene prema meni,sakrila bih se na dno ormara,i iznova i iznova u meni izaziva osjećaj da ne vrijedim ništa.

shutterstock-746146078-e1527717730454

Prema svima u okolini se ponašao uvijek ljubazno,svi ga podržavaju,pa sam onaj tren kad sam skupila djecu i otišla dobila epitet “kučke” koja je, eto, ostavila dobrog čovjeka.

Samo ja znam koliko me puta budio u noći i mučio svojim ispitivanjima, koliko me puta pratio, prijetio, koliko me puta stisnuo za vrat, i ponižavao.

28831567-pare-de-machucar-a-mulher-jovem-espancada-mulher-olhando-para-a-camera-e-esticando-a-mao-em-pe-contra-uma

Godinama sam venula,a inače sam osoba s visokim IQ-om,koja se uvijek borila za sebe.

Radim dobro plaćen posao kojeg voli, s kolegama imam odličan odnos.

posao-djevojka-unsplash-06

Maksimalno sam posvećena djeci i dajem sve od sebe da im ne nedostaje ljubavi, pažnje kao ni ništa materijalno.U struci sam priznata,također.

Pa ipak,kraj njega se i dalje osjećam kao ništa.

sad-woman-thinking-sitting-on-sofa-in-front-of-window-sla7mp3ie-thumbnail-full14

Foto:Ilustracija

Ne propustite